Windows için en iyi veri kurtarma yazılımı nedir?

Aynı durumda birkaç kez bulunduğumdan, dosyaları yanlışlıkla silip ardından geri dönüşüm kutusunu boşalttıktan hemen sonra önemli olduklarını fark ettim. :roll_eyes: Çok sinir bozucu! Ama endişelenme, umut var! Yıllar boyunca birkaç veri kurtarma aracını denedim ve Windows için Disk Drill’i gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Bu yazılım sezgisel bir arayüze sahip ve teknolojiye çok meraklı olmasanız bile kullanımı çok kolay. Sürücünüzü hızlı bir şekilde tarar ve geniş bir dosya formatı yelpazesini destekler. Gerçekten yardımcı bulduğum şey, dosyaları geri yüklemeden önce ön izleyebilmeniz, böylece gereksiz şeyleri geri yüklemek için zaman kaybetmemeniz.

Bir diğer artı ise, sürücünüzün en karanlık köşelerine kadar derin tarama özelliği ile silinmiş dosya izlerini bulması. Birkaç kez bana bu sayede kurtarmış oldu. Recuva ve EaseUS gibi birçok diğer araç olduğunu biliyorum, ancak Disk Drill ile kişisel deneyimim en güvenilir olanıydı. Kesinlikle denemeye değer!

Daha ayrıntılı bir deneyim için, Reddit’teki Disk Drill İncelemesine göz atın. Tüm yönleri ele alan oldukça kapsamlı bir incelemeyle karşılaşacaksınız.

Kurtarma görevinde başarılar!
2 Likes