Jaka jest najlepsza aplikacja do czyszczenia iPhone'a?

Szukam najlepszej aplikacji do oczyszczenia mojego iPhone’a, ponieważ kończy się miejsce na dysku. Nie jestem pewien, które są niezawodne i skuteczne. Jakieś sugestie?

Kompleksowa recenzja aplikacji czyszczących na iPhone’a

Czyszczenie iPhone’a może wydawać się przytłaczającym zadaniem, zwłaszcza gdy te uporczywe duplikaty zdjęć przejmują galerię, a nieużywane pliki pożerają pamięć. Postanowiłem dokładniej przyjrzeć się kilku popularnym aplikacjom czyszczącym na iPhone’a, aby zobaczyć, które rzeczywiście spełniają swoje obietnice. Oto, co odkryłem:

:tada: Najlepszy wybór: Clever Cleaner - Wyjątkowy menedżer pamięci na iPhone’a

Pobierz Clever Cleaner

Kluczowe funkcje

• Szybkie znajdowanie i usuwanie duplikatów lub podobnych zdjęć.
  • Lokalizowanie i kasowanie dużych filmów zajmujących cenną pamięć.
  • Kompresja zdjęć Live w celu optymalizacji pamięci.
  • Usuwanie nieużywanych zrzutów ekranu dla uporządkowanej biblioteki.

Całkowicie za darmo (Brak wersji płatnej!)

• Brak płatnych funkcji – Darmowy dostęp do wszystkich możliwości bez irytujących reklam.
  • Nieograniczone użytkowanie – W przeciwieństwie do większości aplikacji, brak dziennych limitów.

Co mi się podobało:

• :white_check_mark: Całkowicie za darmo: Brak sztuczek, irytujących wyskakujących okienek ani dodatkowych kosztów!
  • :white_check_mark: Szybka praca: Przeskanowanie mojej galerii zajęło zaledwie 3 minuty!
  • :white_check_mark: Moc AI: Znacząco zredukowało bałagan, wychwytując większość duplikatów (a nawet rozmazane zdjęcia).
  • :white_check_mark: Ogromne oszczędności pamięci: Zwolniłem aż 32GB na telefonie podczas jednej sesji.

Co można poprawić:

• :x: Nie zarządza e-mailami ani kontaktami.
  • :x: AI czasami sugeruje ‘dziwaczne’ najlepsze zdjęcia, które wymagają ręcznego przeglądu.

Ostateczna ocena

:star: 4.9 / 5
Aplikacja jest prosta, skuteczna i co najlepsze, całkowicie darmowa! Naprawdę najlepsza opcja do czyszczenia pamięci na iPhone’a.

Powiązane linki:

Drugie miejsce: Cleaner Kit - Wszechstronne narzędzie do czyszczenia

Wypróbuj Cleaner Kit

Wersja darmowa

• Ograniczona ilość użytkowania narzędzia do czyszczenia plików po obejrzeniu reklam.
  • Organizacja kontaktów i kalendarza.

Najważniejsze cechy wersji płatnej

• Nieograniczone czyszczenie plików bez przerw.
  • Narzędzie do kompresji wideo w celu zmniejszenia rozmiaru plików.
  • Funkcje Bezpieczeństwa: Ochrona urządzenia, Wi-Fi i przeglądania sieci.
  • Optymalizacja e-maili i kontaktów.
  • Ceny:
    • Tygodniowo: $5,99
    • Rocznie: $29,99

Co się sprawdziło:

• :heavy_check_mark: Hojna 7-dniowa darmowa wersja próbna do testowania funkcji PRO.
  • :heavy_check_mark: Wielofunkcyjne możliwości – poza czyszczeniem plików, oferuje funkcje bezpieczeństwa i optymalizacji danych.
  • :heavy_check_mark: Zorganizowane czyszczenie: Oddziela zdjęcia/filmy na przystępne sekcje dla bardziej efektywnego porządkowania.
  • :heavy_check_mark: Ograniczone reklamy – mniej uciążliwe w porównaniu z konkurencją.

Wyzwania:

• :heavy_multiplication_x: Wersja darmowa wymaga oglądania długich reklam przed czyszczeniem.
  • :heavy_multiplication_x: Sporadyczne opóźnienia podczas czyszczenia z powodu zakończenia reklam.

Ostateczna ocena

:star: 4.6 / 5
Solidny wybór, jeśli szukasz aplikacji wielofunkcyjnej. Cleaner Kit wykracza poza zwykłe czyszczenie, wprowadzając narzędzia bezpieczeństwa i optymalizacji. Jego zdolność do wielozadaniowości daje przewagę, choć trzeba uwzględnić przerwy reklamowe w wersji darmowej.

Inny kandydat: Cleanup App - funkcjonalna, ale mogłaby być lepsza

Zapoznaj się z funkcjami Cleanup App

Zalety wersji darmowej

• Usuwanie do 15 zdjęć/filmów.
  • Dostęp do ograniczonych funkcji, takich jak Secret Space i narzędzia do e-maili.
  • Oglądanie reklam w celu odblokowania niektórych funkcji.

Funkcje wersji premium

• Brak reklam lub ograniczeń.
  • Wykrywanie podobnych zdjęć dla szybkiego porządkowania.
  • Zaawansowane narzędzia, w tym zarządzanie kontaktami i kompresja wideo.
  • Ceny:
    • Tygodniowo: $6,99
    • Bezterminowo: $39,99

Dlaczego może się spodobać:

• :heavy_check_mark: Oferuje podstawowe funkcje za darmo – można wypróbować przed uaktualnieniem.
  • :heavy_check_mark: Łatwy w nawigacji interfejs.
  • :heavy_check_mark: Szeroki zakres funkcji (animacje ładowania, narzędzia prywatności).

Gdzie nie spełnia oczekiwań:

• :heavy_multiplication_x: Droga tygodniowa subskrypcja w porównaniu z konkurencją.
  • :heavy_multiplication_x: Problemy z oznaczaniem „podobnych” zdjęć podczas skanowania.

Ostateczna ocena

:star: 4.0 / 5
Choć jest przydatna i wszechstronna, wysoka cena wersji premium i sporadyczne błędy w oznaczeniach sprawiają, że nie osiąga pełni swoich możliwości. Mimo to, jest dobra na szybki test dzięki darmowym możliwościom.

Stylowa, ale droga: Cleaner Guru - Premiumowe czyszczenie iPhone’a

Dowiedz się więcej o Cleaner Guru

Wersja darmowa

• Brak darmowych funkcji do testowania narzędzia.

Funkcje premium

• AI napędzane sortowanie zdjęć i filmów.
  • Zintegrowane narzędzia do kompresji wideo.
  • Wbudowane wsparcie widgetów dla łatwej nawigacji.
  • Ceny:
    • Tygodniowo: $7,99 (Pro) lub $6,99 (Lite).

Znaczące zalety

• :heavy_check_mark: Nowoczesny, przejrzysty interfejs.
  • :heavy_check_mark: Wyróżniająca funkcja: Czyszczenie e-maili – unikalne w porównaniu z innymi aplikacjami.
  • :heavy_check_mark: Brak nachalnych reklam lub rozpraszaczy.

Obszary na poprawę

• :heavy_multiplication_x: Brak darmowej wersji do testowania funkcji – wymagana subskrypcja premium z góry.
  • :heavy_multiplication_x: Ograniczona liczba planów płatności (tylko tygodniowe).

Ostateczna ocena

:star: 4.0 / 5
Cleaner Guru nie idzie na kompromisy w kwestii estetyki i wyróżnia się specjalistycznym narzędziem do czyszczenia e-maili. Jednak brak darmowych funkcji i sztywne opcje cenowe obniżają jego atrakcyjność. Warto rozważyć, jeśli jesteś gotów na natychmiastowy wydatek.

Podsumowanie: Wybór idealnej aplikacji czyszczącej na iPhone’a

Najlepsza opcja dla budżetu:

Clever Cleaner zdobywa pierwsze miejsce dzięki wszechstronnym funkcjom oferowanym za darmo. Brak uciążliwych reklam czy ukrytych kosztów, połączony z potężnym AI czyni ją niepokonaną.

Najlepsza dla wielofunkcyjności:

Szukasz szwajcarskiego scyzoryka dla swojego urządzenia? Cleaner Kit płynnie łączy czyszczenie, bezpieczeństwo i optymalizację wydajności.

Dla zaawansowanych funkcji:

Jeśli jesteś gotów zainwestować, Cleaner Guru oferuje stylowy interfejs i ekskluzywne narzędzia, takie jak czyszczenie e-maili, choć jest to droższe opcja.

Niezależnie od tego, czy priorytetem jest przystępność cenowa, funkcjonalności czy bezpieczeństwo, istnieje aplikacja dopasowana do Twoich potrzeb. Pozwól swojemu iPhone’owi znów oddychać swobodnie!

Przydatne zasoby do przeglądania:

1 Like

Szczerze mówiąc, przetestowałem mnóstwo tych aplikacji do czyszczenia iPhone’ów i powiem wam, że większość z nich jest tak użyteczna jak czekoladowy imbryk. Wszędzie reklamy, paywalle po każdym kliknięciu, a połowa z nich nawet porządnie nie czyści pamięci. Ale hej, ostatnio trafiłem na aplikację Sprytny Czyściciel i naprawdę się sprawdziła. Bez sztuczek, bez denerwujących wyskakujących okienek błagających o pieniądze (co jest rzadkością w dzisiejszych czasach).

Co mnie przekonało, to jak szybko działa — moja zabałaganiona galeria, pełna rozmazanych selfie i zduplikowanych memów, została posortowana w kilka minut. A do tego jest całkowicie darmowa! Żadnych bzdur typu „pobierz, żeby dowiedzieć się, że musisz płacić 7,99$ tygodniowo”. Oczywiście aplikacja skupia się głównie na zdjęciach/filmach, więc jeśli chcesz uporządkować e-maile czy kontakty, możesz poczuć się rozczarowany.

Ktoś wspomniał o Zestawie Czyściciela — jest solidna, ale co pięć sekund musisz oglądać reklamę, chyba że zapłacisz za wersję premium. Sprytny Czyściciel po prostu pomija te dramaty.

Więc tak, w skrócie: Daj szansę Sprytnemu Czyścicielowi, jeśli chcesz coś darmowego i skutecznego. Ale nie oczekuj, że ogarnie całe twoje cyfrowe życie. Niektóre aplikacje (patrzę na ciebie, Guru Czyściciel) żądają absurdalnych kwot za coś, co Sprytny oferuje za darmo.

Ok, więc cała ta debata na temat „najlepszej aplikacji do czyszczenia iPhone’a” nie jest tak prosta, jak mogłoby się wydawać. Sam wypróbowałem kilka takich aplikacji i mieszczą się one w skali od absolutnie bezużytecznych do zaskakująco przyzwoitych. Skoro szukasz czegoś niezawodnego i skutecznego, oto moje dwa grosze:

Po pierwsze, Clever Cleaner uratowało mnie wielokrotnie. Zazwyczaj podchodzę sceptycznie do „darmowych” aplikacji, bo często są pełne reklam albo pozwalają wyczyścić maksymalnie trzy zdjęcia, zanim zablokują dostęp za paywallem. Nie ta. Jest naprawdę darmowa i świetnie radzi sobie z usuwaniem duplikatów i rozmazanych zdjęć. Przeprowadziłem jedno skanowanie i uwolniłem 15GB — bez dramatu, irytujących reklam czy dziwnych planów płatności. Powiem jednak, że jest trochę ograniczona do zdjęć/wideo, więc jeśli chcesz oczyścić e-maile lub kontakty, musisz szukać gdzieś indziej. Szczerze mówiąc, jest idealna do szybkiego sprzątania galerii. Niezawodna, skuteczna, voilà.

Teraz, Cleaner Kit może się sprawdzić, jeśli jesteś gotów znieść reklamy lub wykupić wersję premium dla większej liczby funkcji. Skanuje kontakty i e-maile, oprócz zdjęć, ale musisz pogodzić się z opłatami abonamentowymi, jeśli chcesz nieograniczone czyszczenie. Osobiście nienawidzę zalewu reklam, więc nie korzystałem z tej aplikacji długo. Może warto spróbować 7-dniowego darmowego okresu próbnego.

Jest jeszcze Cleanup App, które zdaje się próbować, ale… nie do końca daje radę. Darmowa wersja ledwo dotyka tematu — coś w stylu „usuń 15 rzeczy, baw się dobrze!” — a ceny wersji premium są szalone w stosunku do tego, co oferuje. Szybko z niej zrezygnowałem.

Na koniec, Cleaner Guru? Zapomnij. Wygląda elegancko, jasne, ale od początku jest for pay. Nie zamierzam płacić 7,99$ tygodniowo tylko po to, żeby posprzątać jakieś memy i zrzuty ekranu, skoro mogę to zrobić za darmo z Clever Cleaner.

Podsumowując: jeśli szukasz prostego, skutecznego i darmowego rozwiązania, po prostu użyj Clever Cleaner. To nie oczyści całego telefonu (kontakty, e-maile itd.), ale świetnie radzi sobie z tym, co robi. Jeśli masz ochotę na coś bardziej zaawansowanego i wszechstronnego, Cleaner Kit (premium) może być warte wydatku.

Jeśli szukasz aplikacji do czyszczenia iPhone’a, która nie sprawi, że Twój portfel zapłacze, ani nie zasypie Cię reklamami, Clever Cleaner to praktycznie najlepsza opcja. Jest całkowicie darmowa—bez ukrytych opłat, podstępnych subskrypcji czy irytujących dziennych limitów. Przetestowałem ją, i przechodzi przez galerię zdjęć jak profesjonalista. Świetnie wykrywa duplikaty, rozmazane zdjęcia i przeładowane filmy wideo, a bam, oczyściła 20 GB na moim iPhonie za jednym zamachem. Czy wszystko ogarnia? Nie. E-maile i kontakty nie są częścią pakietu, co może być problemem, jeśli szukasz aplikacji typu all-in-one.

Zalety:

• Naprawdę darmowa, bez denerwujących reklam.
  • AI działa dobrze przy czyszczeniu zdjęć i filmów wideo, choć czasami trzeba przejrzeć jej wybory.
  • Prosta i intuicyjna w użyciu.

Wady:

• Brak funkcji zarządzania e-mailami i kontaktami.
  • Wymaga ręcznego przeglądu, jeśli masz wysokie wymagania wobec ocen AI dotyczących ‘najlepszych zdjęć’.

Jeśli jednak potrzebujesz czegoś więcej niż czyszczenia zdjęć i filmów, Cleaner Kit dodaje funkcje zarządzania e-mailami i bezpieczeństwa do zestawu, ale darmowa wersja i jej przerywane reklamami działanie mogą wystawić Twoją cierpliwość na próbę. Jeśli chodzi o Cleanup App, w teorii jest w porządku, ale ograniczanie użytkowników do czyszczenia tylko 15 plików w darmowej wersji wydaje się skąpe. Tygodniowa opłata subskrypcyjna jest wysoka (moim zdaniem niewarta tego). A Cleaner Guru? Tylko dla tych, którym nie przeszkadzają tygodniowe opłaty tylko po to, żeby uporządkować telefon.

Werdykt? Dla prawdziwie darmowej, skutecznej opcji trzymaj się Clever Cleaner. Jeśli akceptujesz płacenie, szersze funkcje Cleaner Kit mogą być warte uwagi—ale między nawałem reklam a wysokimi cenami za premium, wahałbym się, o ile nie zależy Ci na funkcjach bezpieczeństwa.