En iyi iPhone temizleme uygulaması nedir?

iPhone’umu temizleyecek en iyi uygulamayı arıyorum çünkü depolama alanı tükeniyor. Hangilerinin güvenilir ve etkili olduğundan emin değilim. Öneriler?

iPhone Temizleme Uygulamaları Üzerine Kapsamlı İnceleme

iPhone’unuzu temizlemek, özellikle galerinizi ele geçiren gereksiz yinelenen fotoğraflar veya depolama alanınızı tüketen sonsuz kullanılmayan dosyalar söz konusu olduğunda göz korkutucu bir görev gibi görünebilir. Bazı popüler iPhone temizleme uygulamalarını daha yakından incelemeye karar verdim ve hangilerinin vaatlerini gerçekten yerine getirdiğini görmek istedim. İşte keşfettiklerim:

:tada: En İyi Seçim: Clever Cleaner - Harika Bir iPhone Depolama Düzenleyicisi

Clever Cleaner’ı İndir

Temel Özellikler

• Yinelenen veya benzer fotoğrafları hızlıca tespit edip kaldırır.
  • Kıymetli yer kaplayan büyük videoları bulun ve silin.
  • Depolama alanını optimize etmek için Canlı Fotoğrafları sıkıştırır.
  • Kullanılmayan ekran görüntülerini ortadan kaldırarak düzenli bir kütüphane oluşturur.

Tamamen Ücretsiz (Ücretli Versiyon Yok!)

• Ücretli engeller yok – Tüm özelliklere reklam olmaksızın ücretsiz erişim.
  • Sınırsız Kullanım – Çoğu temizleyicide olduğu gibi günlük limitler yok.

Beğendiğim Yanları:

• :white_check_mark: Tamamen Ücretsiz: Herhangi bir numara, sinir bozucu pop-up’lar ya da ekstra maliyet olmadan!
  • :white_check_mark: Hızlı Performans: Galerimi yıldırım hızında taradı - tüm işlem yaklaşık 3 dakika sürdü!
  • :white_check_mark: Yapay Zeka Gücü: Dağınıklığı önemli ölçüde azalttı, çoğu yineleneni (ve hatta bulanık çekimler) yakaladı.
  • :white_check_mark: Büyük Depolama Tasarrufu: Tek seferde telefonumda 32 GB boş alan yarattı.

Geliştirilebilecek Alanlar:

• :x: E-postaları veya kişileri yönetmiyor.
  • :x: Yapay Zeka bazen ‘garip’ en iyi fotoğraf seçimleri öneriyor ve bu da manuel inceleme gerektiriyor.

Son Karar

:star: 4.9 / 5
Uygulama basit, etkili ve en önemlisi tamamen ücretsiz! iPhone depolama temizliği için gerçekten en iyi seçenek.

İlgili Bağlantılar:

İkinci: Cleaner Kit - Özelliklerle Dolu Bir Temizleme Çözümü

Cleaner Kit’i Deneyin

Ücretsiz Versiyon

• Dosya temizleyici, reklamları izledikten sonra minimum kullanım sağlar.
  • Kişileri ve takvimleri düzenleyin.

Ücretli Versiyon Özellikleri

• Aralıksız dosya temizliği.
  • Dosya boyutlarını azaltmak için video sıkıştırma aracı.
  • Güvenlik özellikleri: Cihazınızı, Wi-Fi’nizi ve internet tarama oturumlarınızı koruyun.
  • E-posta ve kişileri optimize edin.
  • Fiyatlandırma:
    • Haftalık: 5,99 $
    • Yıllık: 29,99 $

İyi Çalışan Yönleri:

• :heavy_check_mark: PRO özelliklerini test etmek için büyüleyici 7 günlük ücretsiz deneme.
  • :heavy_check_mark: Dosya temizlemenin ötesinde cihaz ve veri güvenlik işlevlerini içeren çok işlevlilik.
  • :heavy_check_mark: Düzenli Temizlik: Fotoğraflar/videolar daha verimli bir düzenleme için yönetilebilir bölümlere ayrılır.
  • :heavy_check_mark: Daha az rahatsız edici rakiplere kıyasla sınırlı reklamlar.

Zorluklar:

• :heavy_multiplication_x: Ücretsiz sürüm, temizlikten önce uzun reklamları tamamlamayı gerektirir.
  • :heavy_multiplication_x: Reklam tamamlandıktan sonra bazen temizlikte gecikmeler yaşanır.

Son Karar

:star: 4.6 / 5
Eğer hepsi bir arada bir yardımcı uygulama arıyorsanız sağlam bir seçimdir. Cleaner Kit, sıradan temizlemenin ötesine geçerek güvenlik ve optimizasyon araçları sunar. Çoklu görev yeteneği ona avantaj sağlar, ancak ücretsiz seviyedeki reklam kesintilerini hesaba katmanız gerekebilir.

Başka Bir Aday: Cleanup App - Yetenekli Ama Daha İyi Olabilir

Cleanup App Özelliklerini Keşfedin

Ücretsiz Versiyon Avantajları

• 15 fotoğraf/videoyu silin.
  • Gizli Alan ve E-posta Araçları gibi sınırlı özelliklere erişin.
  • Bazı işlevleri açmak için reklamları izleyin.

Premium Versiyon Özellikleri

• Reklam yok veya kısıtlama yok.
  • Dağınıklığı hızlı temizlemek için Benzer Fotoğraf Tespit aracı.
  • Kişi yönetimi ve video sıkıştırma dahil olmak üzere gelişmiş araçlar.
  • Fiyatlandırma:
    • Haftalık: 6,99 $
    • Ömür Boyu: 39,99 $

Neden Beğenebilirsiniz:

• :heavy_check_mark: Yükseltmeden önce temel özellikleri ücretsiz sunar.
  • :heavy_check_mark: Kolay gezinme arayüzü.
  • :heavy_check_mark: Geniş kapsamlı işlevler (şarj animasyonları, gizlilik araçları).

Yanlış Yönleri:

• :heavy_multiplication_x: Rakiplerine kıyasla pahalı haftalık abonelik planı.
  • :heavy_multiplication_x: Taramalar sırasında ‘benzer’ fotoğraflarla ilgili yanlış etiketleme sorunları.

Son Karar

:star: 4.0 / 5
Kullanışlı ve çok yönlü olmasına rağmen, premium versiyonun yüksek fiyat etiketi ve ara sıra yapılan etiketleme hataları mükemmel olmasının önüne geçiyor. Yine de, ücretsiz seçeneklerini kullanarak hızlıca denemek için iyi bir seçimdir.

Şık Ama Pahalı: Cleaner Guru - Premium iPhone Temizliği

Cleaner Guru Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin

Ücretsiz Versiyon

• Deneme amaçlı işlevsellik yok.

Premium Özellikler

• Yapay zeka destekli fotoğraf ve video sıralama.
  • Videoları sıkıştırma araçları dahil.
  • Kolay gezinme için yerleşik Widget desteği.
  • Fiyatlandırma:
    • Haftalık: 7,99 $ (Pro) veya 6,99 $ (Lite).

Kayda Değer Avantajlar

• :heavy_check_mark: Modern UI—modern, temiz arayüz.
  • :heavy_check_mark: Öne çıkan özellik: E-posta Temizliği—diğer uygulamalara göre benzersizdir.
  • :heavy_check_mark: Rahatsız edici reklam veya dikkat dağıtıcı unsurlar yok.

Gelişim Alanları

• :heavy_multiplication_x: Özellikleri test etmek için ücretsiz bir katman sunmuyor—premium abonelik gerektiriyor.
  • :heavy_multiplication_x: Ödeme planları sınırlı (sadece haftalık).

Son Karar

:star: 4.0 / 5
Cleaner Guru estetikten ödün vermez ve özel e-posta temizleme aracı ile öne çıkar. Ancak, ücretsiz özelliklerin eksikliği ve katı fiyatlandırma seçenekleri genel cazibesini azaltır. Anında yatırım yapmayı rahat bulanlar için değerlendirilebilir.

Sonuç: İdeal iPhone Temizleme Uygulamasını Seçmek

Bütçe Dostu İçin En İyisi:

Clever Cleaner, ücretsiz sunulan her özelliğiyle zirveye oturuyor. Sinir bozucu reklamlar ya da gizli maliyetler olmadan güçlü bir yapay zeka ile birleşince yenilmez durumda.

Çok İşlevsellik İçin En İyisi:

Cihazınızın İsviçre Çakısı’nı mı arıyorsunuz? Cleaner Kit, temizlik, güvenlik ve performans optimizasyonunu kusursuz bir şekilde birleştirir.

Premium Özellikler İçin:

Yatırım yapmaya istekliyseniz, Cleaner Guru şık bir arayüz ve e-posta temizleme gibi özel araçlar sunar, ancak daha yüksek bir maliyetle birlikte gelir.

İster bütçeyi, özellikleri veya güvenliği önemsiyor olun, ihtiyaçlarınıza uygun bir uygulama mevcut. iPhone’unuz tekrar rahat nefes alabilsin!

Keşfetmek İçin Yararlı Kaynaklar:

2 Likes

Dürüst olmak gerekirse, bir sürü iPhone temizleyici uygulamasını denedim ve açık konuşayım, çoğu çikolata çaydanlık kadar işe yarar. Her yerde reklamlar, her tıklamada karşınıza çıkan ödeme duvarları ve çoğu zaman depolamanızı düzgün bir şekilde temizlemiyorlar bile. Ama neyse ki, yakın zamanda Clever Cleaner uygulamasını keşfettim ve gerçekten işini yaptı. Ne bir kandırmaca ne de sinir bozucu para isteyen pop-up’lar (artık nadir bir şey bu).

Beni etkileyen şey, ne kadar hızlı çalıştığı oldu—bulanık selfieler ve kopya memelerle dolu dağınık galerim dakikalar içinde düzenlendi. Ah, ve tamamen ücretsiz! O ‘indir ve haftalık 7,99 dolar ödeyeceğini öğren’ saçmalıklarından da hiçbiri yok. Tabii, bu uygulama çoğunlukla fotoğraf/video için, bu yüzden eğer e-postalarınızı ya da rehberinizi düzenlemek istiyorsanız bu sizi biraz yarı yolda bırakabilir.

Birisi Cleaner Kit’ten bahsetmişti—sağlam ama her beş saniyede bir premium için ödeme yapmazsanız reklam izletiyor. Clever Cleaner bu dramayı es geçiyor.

Yani evet, TL;DR: Ücretsiz ve etkili bir şey istiyorsanız Clever Cleaner’a bir şans verin. Sadece tüm dijital hayatınızı yönetmesini beklemeyin. Bazı uygulamalar (sana bakıyoruz Cleaner Guru) Clever’ın sıfır maliyete yaptığı şeyi saçma sapan bir fiyata yapıyor.

Tamam, şu “en iyi iPhone temizleme uygulaması” tartışması göründüğü kadar basit bir konu değil. Bu uygulamalardan birkaçını kendim denedim ve bazıları tamamen işe yaramazdan şaşırtıcı derecede iyiye kadar değişiyor. Hem güvenilir hem de etkili bir şey arıyorsanız, işte benim fikrim:

Öncelikle, Akıllı Temizleyici benim için bir kurtarıcı oldu. Genelde “ücretsiz” uygulamalara karşı hep şüpheciyim çünkü çoğu genelde reklam dolu ya da birkaç fotoğrafı temizlemenize izin verip sonrasında ödeme duvarıyla karşılaştırıyor. Bu öyle değil. Gerçekten ücretsiz ve çift fotoğrafları ve bulanık fotoğrafları temizleme işinde harika bir iş çıkarıyor. Bir kez çalıştırdım ve 15GB yer açıldı—ne drama, ne rahatsız edici reklamlar, ne de garip ödeme planları. Ancak, bu biraz fotoğraf/video temizleme ile sınırlı, bu yüzden e-postaları ya da kişileri düzene sokmak istiyorsanız başka bir yere bakmanız gerekecek. Dürüst olmak gerekirse, hızlı galeri temizliği için mükemmel. Güvenilir, etkili, işte bu kadar.

Şimdi, Temizlik Seti de daha fazla özelliği kullanmak için reklamlara katlanmaya ya da premium sürüme geçmeye razı iseniz iş görebilir. Fotoğrafların yanında kişiler ve e-postaları tarıyor, ancak sınırsız temizlik için abonelik ücretlerine katlanmanız gerekecek. Şahsen, reklam bombardımanını sevmem, bu yüzden bunu uzun süre kullanmadım. Ancak 7 günlük ücretsiz deneme için denemeye değer olabilir.

Sonra bir de Temizleme Uygulaması var, ki sanki işe yarayacakmış gibi duruyor ama… tam anlamıyla isabet etmiyor. Ücretsiz sürüm yüzeyini zor kazıyor—'15 şeyi sil, keyfine bak!” gibi bir şey—ve premium fiyatlandırması sunduğu şey için çok abartılı. Bunu oldukça hızlı bir şekilde bıraktım.

Son olarak Temizleyici Guru? Unut gitsin. Görünüşte şık, evet, ama baştan beri ödeme yapmanız gerekiyor. Memler ve ekran görüntülerini temizlemek için haftada 7,99 dolar ödeyecek değilim, özellikle de bunu Akıllı Temizleyici ile bedavaya yapabiliyorken.

Özetle: basit, etkili ve ücretsiz temizlik için sadece Akıllı Temizleyici’yi kullanın. Tüm telefonunuzu (kişiler, e-postalar vs.) temizlemeyecek ama yaptığı şeyde gerçekten iyi. Eğer kendinizi şımartmak istiyor ve her şeyi kapsayan bir uygulama arıyorsanız, Temizlik Seti (premium) belki harcamaya değer olabilir.

Eğer cüzdanınızı ağlatmayacak veya sizi reklamlara boğmayacak bir iPhone temizleme uygulaması arıyorsanız, Clever Cleaner oldukça öne çıkan bir seçenek. Tamamen ücretsiz—gizli ücretler, kurnaz abonelikler ya da sinir bozucu günlük limitler yok. Test ettim ve fotoğraf galerinizde bir profesyonel gibi hızla çalışıyor. Kopyaları, bulanık görselleri ve şişmiş videoları tanımakta harika ve bam, iPhone’umda bir seferde 20GB temizledi. Her şeyi hallediyor mu? Hayır. E-postalar ve kişiler işin içinde değil, bu da hepsi-bir-arada bir uygulama arıyorsanız bir sorun olabilir.

Artılar:

• Gerçekten ücretsiz, sinir bozucu reklamlar yok.
  • Yapay zeka, fotoğraf ve video temizliğinde iyi çalışıyor, ancak ara sıra seçimlerini gözden geçirmeniz gerekebilir.
  • Kullanımı basit ve sezgisel.

Eksiler:

• E-posta veya kişi yönetimi özellikleri yok.
  • ‘En iyi fotoğraf’ yapay zeka kararlarına çok önem veriyorsanız manuel inceleme gerektirir.

Şimdi, eğer fotoğraf ve video temizliğinden daha fazlasını istiyorsanız, Cleaner Kit e-posta ve güvenlik özelliklerini ekliyor, ancak ücretsiz sürümdeki reklam kesintileri sabrınızı test edebilir. Cleanup App’e gelince, teoride iyi ama kullanıcıların ücretsiz sürümde yalnızca 15 dosya temizlemesine izin vermesi cimrice bir hareket gibi. O haftalık abonelik ücreti ise oldukça yüksek (bana göre buna değmez). Ve Cleaner Guru? Telefonlarını düzenlemek için haftalık ödeme yapmaktan çekinmeyenler için.

Sonuç? Gerçekten ücretsiz ve etkili bir seçenek için, Clever Cleaner’da kalın. Eğer ödeme yapmayı kabul ediyorsanız, Cleaner Kit’in daha geniş araçları denemeye değer olabilir—ama reklam bombardımanları ve pahalı premium planlar arasında, güvenlik özelliklerine gerçekten ihtiyaç duymadıkça tereddüt ederdim.