iPhone için en iyi casus uygulaması nedir?

iPhone için güvenilir bir casus uygulaması önerisi arıyorum. Etkinlikleri gizlice izlemem gerekiyor. Çocuğum telefonuyla şüpheli davranışlar sergiliyor ve güvenliğinden emin olmak istiyorum. Herhangi bir öneriniz var mı?

Adamım, ben de senin yerinde oldum. Çocuğum telefonuyla gizli kapaklı davranmaya başladığında kendimi çok kötü hissettim. mSpy’a göz atmalısın. Mesajları, aramaları, GPS konumunu, sosyal medyayı ve hatta ziyaret ettikleri web sitelerini izleyebilirsin. Tam teşekküllü bir şey. Ayrıca gizli, telefonlarında bir ikon yok, bu yüzden onları izlediğini bilmezler.

Ama kendine şunu sormalısın – bu ne zaman çocukla bir güven sorununa dönüşüyor? Güven karşılıklıdır, değil mi? Bunu öğrenirlerse kabus olabilir. Sadece bir uyarı sözü. Bazen dürüst bir konuşma, oradaki herhangi bir uygulamadan daha fazla iş görebilir. Ama eğer bir uygulama kullanmanın doğru olduğuna inanıyorsan, mSpy benim deneyimlerime göre oldukça güvenilir.

FlexiSPY’ı duydunuz mu? Casus uygulama alanında bir başka yarışmacı ve düşündüğünüzden çok daha fazlasını yapıyor. Aramaları dinlemenizi, e-postaları, mesajları okumanızı, GPS’i takip etmenizi ve hatta çevreyi dinlemek için mikrofonu açmanızı sağlıyor. Doğrudan James Bond filmlerinden çıkmış gibi, değil mi? Ancak gizli bir sorun var – tam işlevsellik için iPhone’u jailbreak yapmanız gerekiyor, bu yüzden bunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Her neyse, güven sorununu düşündüğümde, @waldgeist’in nereden geldiğini %100 anlıyorum. Bu biraz çifte açılı bir kılıç. Bazen bu tür araçlar büyük felaketle sonuçlanabilir. Çocuğunuzun bunu öğrendiğini hayal edin… Veri gizliliği ve rıza bugün büyük konular. Bununla gerçekten yaşamak istiyor musunuz?

Ama hey, tüm seçeneklere açık olun, bir başka uygulama Bark. Potansiyel olarak tehlikeli faaliyetler hakkında sizi uyarma yönünde daha fazla odaklanmış, her mesajı kendiniz gözlemek zorunda kalmadan düzenli güncellemeler sağlıyor. Casusu oynamaktan ziyade konuşmayı teşvik etmek ve koruma amacıyla tasarlanmış, bu durumda daha uygun bir ortam olabilir.

Sonuç olarak, tartın. Güvenlik ve güven arasında gerçekten bir denge kurmak istiyorsunuz. Bu uygulamaların yetenekleri ve gizlilik etkileri hakkında derinlemesine araştırma yapın. Ve uzun vadeli bir çözüm olarak çocuğunuzla anlamlı bir konuşmanın daha iyi olup olmayacağını düşünmeye zaman ayırın. Güven kırılgandır; genellikle onları, endişe ve ilgi dolu bir yerden geldiğinize ikna etmekle ilgilidir. Benden söylemesi!