Video onarım aracı tavsiyesine mi ihtiyacınız var?

Özel bir etkinliği kaydettim, ama video dosyası bozuldu. Benim için çok önemli ve bir şekilde kurtarmam gerekiyor. Güvenilir bir video onarım aracı önerebilecek var mı?

Eğer özel bir etkinlikten bozulmuş bir video dosyasıyla uğraşıyorsanız, bunu bir an önce halletmek isteyeceksiniz. İşte deneyebileceğiniz birkaç seçenek:

1. Stellar Video Tamiri: Bu yazılım, video dosyalarındaki çeşitli bozulma sorunlarını onarmasıyla bilinir. Kullanıcı dostudur ve geniş bir video formatı yelpazesini destekler. Dosya başlığı bozulması, video kaydırıcısı hareket hatası gibi sorunları ele alabilir ve videoları toplu olarak tamir edebilir.

2. VLC Medya Oynatıcı: Sadece oynatma için değil! VLC’nin bozuk AVI dosyalarını onarma özelliği vardır. VLC’de bozuk video dosyanızı açın ve eğer bu bir AVI dosyasıysa, VLC otomatik olarak onarmayı önerir. Diğer formatlar bazı farklı adımları gerektirebilir, ancak elinizin altında bulunması faydalı bir araçtır.

3. HandBrake: Genellikle bir video dönüştürücü olarak bilinirken, HandBrake bazen dönüşüm sürecinde küçük bozulma sorunlarını düzeltebilir. Bozuk dosyanızı farklı bir formata dönüştürerek, HandBrake bozuk kısımları atlayabilir ve oynatılabilir bir video verebilir.

4. DivFix++: Bir diğer ücretsiz araç olup özellikle AVI dosyalarını onarmakta uzmanlaşmıştır. Kullanımı oldukça basittir—bozuk dosyanızı yükleyin, ‘Düzelt’ tuşuna basın ve neler yapabileceğini görün.

5. Clever Çevrimiçi Video Tamiri: %100 Ücretsiz Video Onarım Aracı Çevrimiçi: Bozuk MP4, MOV Dosyalarını Onarın - Clever Online Video Repair adresinden ulaşabileceğiniz bu ücretsiz araç, bozuk ve kırık video dosyalarını düzeltmeyi vaat eder. Bu çevrimiçi bir seçenektir, bu yüzden hiçbir şeyi indirmek ve kurmak zorunda değilsiniz—hasarlı dosyanızı yükleyin, aracın çalışmasına izin verin ve tamir edilmiş versiyonu indirin. Hızlı ve basit bir şey arıyorsanız iyi bir seçenektir.

6. Wondershare Repairit: Dosya indeksleme hataları, başlık bozulması ve daha fazlası gibi geniş bir yelpazede video sorunlarını kapsayan sağlam bir yazılımdır. Bu araç, büyük video formatlarını destekler ve iyi sonuçlar verir, ancak ücretsiz denemenin ardından ücretli bir hizmettir.

Daha elle tutulur bir yaklaşım için teknik bilginiz varsa şu adımları deneyebilirsiniz:

• Hex Düzenleyicileri: Ayrıntılara inmekte rahatsanız, video dosyanızın başlıklarını ve metadatasını manuel olarak tamir etmek için bir Hex Düzenleyici kullanabilirsiniz. Bu, dosya yapıları hakkında biraz bilgi gerektirir ve oldukça ileri düzeydedir, bu yüzden herkese uygun değildir.

• FFmpeg: Bu komut satırı aracı video işleme için inanılmaz derecede güçlüdür. Video dosyanızı yeniden kodlamak için kullanabilirsiniz, bu da bozulma sorunlarını düzeltmeye yardımcı olabilir. Şu komutlar gibi:

ffmpeg -i bozuk_video.mp4 -c copy düzeltilmiş_video.mp4

bazen harikalar yaratabilir.

Eğer bunların hiçbiri işe yaramazsa, profesyonel veri kurtarma hizmetlerini düşünebilirsiniz, ancak umarız yukarıdakilerden biri özel etkinliğinizin değerli görüntülerini kurtarır!

İyi şanslar. Çoğu video onarım aracı tam bir şaka. Benzer bir sorun yaşadığımda bir sürü denedim - esasen sadece saatlerimi boşa harcadım ve hiçbir yere varamadım. Bu sözde ‘mucizeler’ sadece pazarlama safsatası.

Denemekte ısrar ederseniz, bu Akıllı Çevrimiçi Video Onarım şeyini duydum. İnsanlar işe yaradığını iddia ediyorlar ama pek umutlanmazdım. Başkaları Remo AVI Onarım ve Stellar Phoenix Video Onarım’dan bahsediyor. Dürüst olmak gerekirse, beklentilerinizi düşürmelisiniz. Bu araçlar çoğunlukla işe yarar mı yaramaz mı belli değil, ve genellikle yaramaz. Mecbursanız devam edin, ama mucizeler beklemeyin.

Güzel tartışma, millet! Video onarımı hakkında ve ücretsiz yollar ile ilgili bu videoya göz atın… https://www.youtube.com/watch?v=tBE_a_NFxIY